Om os

Soapnut Republic producerer naturlige rengøringsprodukter til hjemmet. Fælles for vores produktportefølje er, at de er sikrer en høj effektivitet og skåner miljøet grundet de naturlige ingredienser – 100 % naturlig sæbenød blandet med det fineste udvalg af æteriske olier samt plante- og mineraler fra hele verden.

Sæbenødder er i århundreder blevet brugt til rengøring i Indien og Kina, og ekstrakten herfra er ufarlig, bionedbrydelig, allergivenlig og ekstremt skånsom over for både hud, tøj og overflader. Sæbenøddens kraftfulde rengøringsegenskaber muliggør fremragende resultater, som de fleste andre rengøringsprodukter udelukkende kan opnå ved hjælp af giftige kemikalier.

Soapnut Republic er en familieejet virksomhed, stiftet og drevet af Kim Gilliland og Bobby Mitchell og der bor i Shanghai med deres 3 døtre.

Fri fragtved køb på over 499 kr.

Kun naturligesæbeprodukter

30 dages returret– vi betaler fragten

Leveringindenfor 1-2 hverdage

Se alle vores produkter

Vi har et nøje udvalg af skånsomme og effektive sæber fra Soapnut Republic – et internationalt brand kendt for sine naturlige sæber i alle varianter.

Se alle naturlige sæber

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål i forhold til vores produkter? Kontakt vores kundeservice, der er klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores kundeservice